- أقسام إدارية
- أقسام الثقافة و المعلومات
- أقسام التكنولوجيا
- اقسام المنوعات و الترفيه
- الأقسام التجارية و الاستثمارية
- أقسام الزهرات
- الأقسام المنزلية
- الأقسام الأسرية
- أقسام الطبخ
- أقسام الصحة و الرشاقة
- أقسام الأناقة و الجمال
- الاقسام الاسلامية
- اقسام عامة
مول فتكات
معرض مفتوح للعضوات لعرض المنتجات و الخدمات التي يقدمنها لباقي العضوات
تنبيه: الادارة غير مسؤولة عن اي تعاملات مادية بين العضوات
الاستثمار و اخبار الاقتصاد
تبادل خبرات العضوات في الاستثمار و الادخار و متاقشة تأثير الاخبار الاقتصادية عليهن
كروشيه
ورش ودورات واعمال العضوات
الأعمال اليدوية
دروس و نصائح في الأعمال اليدوية في البيت و الأشغال المختلفة
التدبير المنزلي
الأعمال المنزلية و التدبير المنزلي
قسم الديكور
قسم يختص بالديكور و تنسيق المنزل
معاملة الازواج
مناقشات و نصائح عن معاملة الازواج سعيا لعلاقة زوجية سعيدة
طفولة وأمومة
صحة الطفل و كل ما يهمه من ازياء و العاب و تعليم و رعاية و تربية
منتدى الطبخ
تبادل الخبرات في مجال الطبخ و نصائح و إرشادات
وصفات الطبخ
طرق عمل الاكلات المختلفة
الحلويات
طرق عمل الحلويات الشرقية و الغربية
منتدى الرشاقة
تجارب و طرق و استفسارات عن الرشاقة و التخسيس و التنحيف
صحة المرأة
مواضيع و مناقشات تهمك لصحتك حيث تهتم بتخصص النساء و الولادة
صحة العائلة
مجال الطب بصفة عامة لإفادة عائلتك وقاها الله و إياك كل شر
العيادة النفسية و التنمية البشرية
تعلمي كيف تنمين نفسك و مهاراتك و تتخلصين من المخاوف و العقد لحياة افضل!
ازياء و موضة
الأزياء و الإكسسوارات و كل ما يهم لزيادة جمالك
ميك اب و تسريحات
الجديد و المفيد في مجال الماكياج و تسريحات الشعر
العناية بالبشرة
نصائح و خبرات و مناقشات للعناية بالبشرة
الترحيب و الاجتماعيات
الترحيب بالمشتركات الجدد و التهاني بالمناسبات المختلفة و التعارف
دردشة و مواضيع عامة
المواضيع العامة و الحوارات التي لا تندرج تحت المنتديات المتخصصه
فضفضة و تجارب
طلبات المشورة و ابداء الرأي في المشكلات و تجارب العضوات مع الحياة


مكرونة بالبشاميل لاصحاب الرجيم من ايد زهرة الزهور وبالصور كمان
٢٦/٢/٢٠١٨اول حاجة نسلق المكرونة ونغسلها ونسيبها على جنب
تانى حاجة نعمل العصاج بالطريقة التاليه نبشر حوالى 2 بصلة كبيرة ونضعهم فى الحلة من غير نقطة زيت
ونضع عليه اللحمة ونقلب بسرعه ونضع الملح والفلفل ونغطى الحلة هى هتنزل ميتها وتستوى فيها بتبقى احلى الف مرة من غير زيت
وده شكلها بعد ما خلصت

نيجى للبشاميل هنعمل ايه فيه هنجيب حلة ونضع فيها 6 ملاعق دقيق على النار من غير زيت ولاسمنه ونفضل نقلب فيه لغاية ما يتحمص بالشكل ده

وبعد ما يتحمص الدقيق نضع عليه لبن خالى الدسم لغاية ما تتكون عندنا البشاميل حوالى لتر ونص لبن ونضع عليه الملح والفلفل

نكون عملين حوالى ملعقتين صلصة طماطم بالشكل ده ومعاهم الملح والفلفل

نحط المكرونة عليهم ونضع حوالى اربع ملاعق باشميل عليه بالشكل ده ونقلبهم كويس علشان قطعه البشاميل تبقى متماسكة وما تفكش بعد السوا

بعد كده بنحط نص كميه المكرونة فى صينيه ونضع عليها اللحمة المفرومة بالشكل ده

وبعدين نفرد باقى المكرونة على الجزء التانى ونضع عليهم البشاميل ونضع ملعقة زيت واحدة على الوش نمسح بيها البشاميل بس
علشان تحمر وندخلها الفرن بالشكل ده

وده شكلها بعد ما احمرت وخرجت من الفرن


يارب اكون افادتكم بس حقيقى الا هيجربها بالطريقة دى هيعرف الفرق مافيهاش دسم خالص وخفيفة وطعمها تحفة
لو عجبتكم الموضوع ردوا بكلمة
وماتنسوش التقيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييم
العنوان | نقاط | تنتهي | تحذير |
خانة مخالفة مخصصة | نقاط | تنتهي | |
السبب |
handa
فتكات رائعة
ام طاطا وزيزو
فتكات غالية قوي
ام رحاب
مشرفة الموقع
اْنوش
فتكات غالية قوي
تحفة بجدا
ميوية الشرقاوى
فتكات ست الكل
مجهود رائع
تسلم ايدك يا قمر
*حاملة المسك*
سوبر فتكات
حلوه اوى وسهله
sanaa_1245
فتكات متميزة
Avouva
فتكات حبوبة
roroana
فتكات ست الكل
أم فارس وأدهم ودنيا
فتكات غالية قوي
ممتـــــــــــــــــــــــــــاز